Exclusieve reportages

Mijn werkwijze

Werkwijze van DCR Photos

 

DCR Photos is een fotografiebedrijf dat foto’s maakt op afspraak.

Als u interesse heeft in het boeken van bruidsfoto’s, family shoots of speciale gelegenheden bij DCR Photos, kunt u het beste contact met mij opnemen om uw wensen te bespreken en om een afspraak te maken.  Dit kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon of via onderstaand contactformulier.

Voordat u een afspraak maakt, is het aan te raden om te bespreken wat uw wensen zijn wat betreft het soort foto’s dat u wilt laten maken, de locatie van de fotosessie en eventuele andere details. DCR Photos kan dan bekijken of ik in staat ben om aan uw wensen te voldoen en een passende offerte opmaken.

Als u een afspraak heeft gemaakt, is het verstandig om op tijd te arriveren op de afgesproken locatie. Het is ook aan te raden om eventuele props of kleding mee te nemen die u wilt gebruiken tijdens de fotosessie. Tijdens de fotosessie zal ik met u samenwerken om de gewenste foto’s te maken en zal ik u eventueel tips geven om de best mogelijke foto’s te krijgen. Aan het einde van de fotosessie kunt u de resultaten bekijken en eventueel extra foto’s bestellen als u dat wenst.

Boeken

Wilt u mij boeken voor een fotoreportage? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

DCR Photos voor echt mooie foto’s. Met mijn foto’s vertel ik graag een verhaal. Jullie verhaal.